Ултрабърз модел, който извежда сканирането до ново ниво

imageFORMULA DR-G2140 е високоскоростен документен скенер, произведен от Canon. Този модел е предназначен за професионални потребители и офиси, които имат нужда от бързо и ефективно сканиране на големи обеми от документи.

Оптимизиран за клиенти, които изискват изключителна високоскоростна производителност, превъзходно качество на изображението и надеждна работа при подаване, този скенер A3 е създаден да работи надеждно в трудни среди

  1. Висока скорост на сканиране: DR-G2140 може да сканира до 140 страници в минута, което го прави идеален за организации с голям обем от документи.
  2. Големи капацитети за зареждане: Скенерът разполага с автоматичен подавач за до 500 листа, което позволява непрекъснато сканиране на големи стекове от документи без честни прекъсвания за зареждане.
  3. Висока резолюция на сканиране: Предлага резолюция до 600 dpi, което осигурява ясни и детайлни изображения на сканираните документи.
  4. Разнообразни опции за обработка на хартията: DR-G2140 поддържа различни размери и типове хартия, включително дълги документи, карти и паспорти.
  5. Проектиран за надеждност: Скенерът е създаден да бъде изключително надежден и да осигурява продължителна работа дори при интензивна употреба.

Този модел е подходящ за офиси, които изискват бързо, надеждно и висококачествено сканиране на документи, като например адвокатски кантори, медицински офиси, финансови институции и други.

Бъдете информирани за актуални събития и новости