По-добрите отпечатки. Управление на печата.

Начало 9 Принтери под наем

Rent-a-Print

По-добрите отпечатки.
Принтери под наем и/или покупка

Наем на Принтер и/или Многофункционално устройство или покупка? Колко струва ползването на принтер / многофункционално устройство? Имате ли контрол и управление на печата?

Купувате Принтер или МФУ (нов или втора употреба (втора ръка); лазарен или мастиленоструен), след това купувате тонер касети, консумативи, сервиз, ремонти, резервни части за принтера… и настройвате драйвери за всеки един принтер, запасявате се с резервен консуматив, резервен принтер… но това ли е всичко? Колко Ви струва времето, в което не може да отпечатвате? Колко струва времето на системния администратор, който отделя време при повреда на принтер? Услугата Rent-a-Print е за клиенти, който искат качествен печат винаги когато е необходимо. С Rent-a-Print НАЕМАТЕ техника на изключителни условия и ние ще се погрижим да работи. В определени случаи е по-добре да закупите ваш принтер, плoтер или многофункционално устройство. Обадете се да поговорим за вашия печат. Ето и някой от популярните ни услуги:

Наем на "Цветни" машини A3 (Услуга СН)

Услугата СН: Предоставяме във ваш обект “ЦВЕТНИ” принтери или МФУ (офис, магазин, училище..); технология: лазерна; издържащи на високо натоварване принтери с (LAN и Duplex), опция за хартия: размер формат А3 и тегло 300 гр./м2
Цена: от 2 ст./стр.(@5% – А4) за черен печат и от 7 ст./стр. (@5% – А4) за цветен печат. Цената се определя от месечен обем, функции на машината, вид на SLA.
За кого: За потребители с необходимост за цветен печат за над 500 стр./мес. (1 пакет хартия)

НОВО!!! КРАТКОСРОЧНИ НАЕМИ ЗА СЪБИТИЯ. ПРИНТЕРИ и КОПИРИ
(УСЛУГА К1)

ФОРМАТ ХАРТИЯ: А4 и А3
БЪРЗИНА: >40 стр./мин; <5 сек. първа страница
ЦВЕТЕН и ЧЕРНО/БЯЛ ПЕЧАТ
КАЧЕСТВО: 1200x1200 dpibr> УДОБСТВО: двустранен печат
ПЕЧАТ ПО: мрежа, USB

ДОСТАВКА, ИНСТАЛАЦИЯ, ПОДДРЪЖКА

 

Наем на принтери за офис печат

(Услуга Р1)

 

Услугата Р1: Предоставяме във ваш обект (офис, магазин, училище..) скоростни (40 стр./мин), издържащи на високо натоварване принтери с (LAN и Duplex)
Цена: от 1 ст./стр. (фомат А4 при 5% заетост). Цената се определя от: месечен обем, срок за реакция при поддръжка, специфични изисквания, добавени опции, вид нa SLA.
За кого: за потребители с печат от 1000 - 1 000 000 страници месечно
За потребители с офиси в цялата страна (България) с милиони разпечатки, така и за индивидуални потребители с печат над 1000 стр./мес. (2 пакета хартия) на един принтер

 

Наем на МФУ – принтер/копир/скенер (Услуга М1)

Услугата М1 : Предоставяме във ваш обект МултиФункционално устройство (МФУ). Всичко от услуга P1 + добавяне на сканиране и копиране
Цена: от 1.5 ст./стр. Формат А4 при 5% запълняемост. Цената се определя от: месечен обем, срок за реакция при поддръжка, специфични изисквания, добавени опции, вид на SLA.
За кого: за потребители с печат от 1 500 - 1 000 000 страници месечно
За потребители с офиси в цялата страна (България) с милиони разпечатки, така и за индивидуални потребители с печат над 1500 стр./мес. (3 пакета хартия) на едно МФУ.

Наем на машини за високо натоварване (Услуга МН)

Услугата МН: Принтери и МФУ за места с високо натоварване като рецепции, отдели за фактуриране, изложения, форуми, масови събития
За кого: За потребители с печат над 20 000 стр./мес. на една точка

Наем на "Цветни" машини A4 (Услуга С1)

Услугата С1: Предоставяме във ваш обект “ЦВЕТНИ” принтери или МФУ (офис, магазин, училище..); технология: лазерна; издържащи на високо натоварване принтери с (LAN и Duplex).
Цена: от 3 ст./стр.(@5% – А4) за черен печат и от 11 ст./стр. (@5% – А4) за цветен печат. Цената се определя от месечен обем, функции на машината, вид на SLA.
За кого: За потребители с необходимост за цветен печат за над 1000 стр./мес. (2 пакетa хартия)