По-добрите отпечатки. Управление на печата.

Rent-a-Print

Офис и индустриално принтиране

Широка гама услуги, покриващи всеки етап от процеса на печат. От етикетни принтери до широкоформатни решения.

Доставка и интеграция на решения за офис принтиране, широкоформатен печат, етикетен печат, прецизен рекламен печат.
Всяко едно решение за печат от ТЕМПУС е подкрепено с прецизна консултация и навременна интеграция. Сервиза и поддръжката на ТЕМПУС са на разположение за безпроблемна експлоатация.
Rent-a-print e продукт на ТЕМПУС за предоставяне под наем на печатаща техника за офис приложения (Принтер и/или Многофункционално устройство)

Експлоатацията на Принтер или МФУ (независимо нов или втора употреба) изисква периодична поддръжка за зареждане с консумативи – тонер касети, сервизна грижа, ремонт, резервни части. Комплексната поддръжка гарантира наличност на отпечатъци когато е необходимо

 

Rent-a-print – наем на печатаща техника

Нашето предложение Rent-a-Print предлага удобен начин за достъп до принтираща техника за офис приложения (принтери и/или многофункционални устройства), без натоварване на вашия бюджет. Предоставяме подходяща техника съобразена с вашите нужди. Ние сме тук, за да Ви помогнем.

 

Решения за прецизен рекламен печат

Открийте вълнуващия свят на рекламния печат. Принтерите, които предлагаме осигуряват безупречна точност и ярки цветове, което ви позволява да създадете рекламни кампании с изключителен визуален ефект. Доверете ни се и Ви гарантираме, че Вашата реклама ще се откроява и запомня.

 

Решения за печат на етикети

Превърнете процеса на етикетиране в лесна и ефективна задача. Нашите решения включват високотехнологични принтери и софтуер, които Ви позволяват да персонализирате и отпечатвате етикети според вашите нужди. Независимо дали сте в производството, логистиката или ритейла, нашите решения за печат на етикети ще Ви помогнат да оптимизирате Вашите операции и да представите продукти си по най-професионален начин.

 

Широкоформатен печат

Отворете вратата към безграничните възможности на широкоформатния печат с нашите високотехнологични принтери. Независимо дали се нуждаете от голям формат за рекламни щандове, интериорен декор, или друго, нашите принтери осигуряват впечатляващи резултати. С нашите принтери за широкоформатен печат, базирани на надеждна и иновативна технология, Вие получавате възможността да представите вашите идеи.

 

Офис решения за печат

Предлагаме висококачествени офис решения за печат, съобразени с Вашите специфичните нужди и пространство. Ние сме тук, за да Ви помогнем да намерите точното решение за Вашия бизнес. С нашето широко портфолио от продукти и персонализирани консултации, сме готови да осигурим най-доброто в областта на офис печата.

 

Решения за контрол и мониторинг

Системата за контрол и мониторинг на печат в реално време позволява непрекъснато наблюдение на нивото на тонер в принтерите, осигурявайки своевременно зареждане и избягване на ненужни прекъсвания в работата. Дистанционното следене на принтерите позволява бърза и ефективна реакция при поява на грешки, като предотвратява загуба на продуктивност и излишни разходи.